Energibalansering för mer energi

Att få ordning på sitt liv genom energibalansering trodde jag aldrig skulle vara så effektivt som det har visat sig vara. Trodde att det skulle ha vissa effekter och kanske göra någonting men jag trodde inte att jag skulle kunna bli så mycket piggare.

Jag hade varit väldigt trött under flera månaders tid utan att kunna komma på varför eller vad jag skulle kunna göra för att ordna upp det. Visserligen sov jag inte så bra men det kändes ändå som att det var något mer än det, för jag sov dåligt men det hade jag gjort betydligt längre än bara några månader tillbaka.

Så fick jag tips om att gå på en behandling med energibalansering på AnnaOnLight och tog chansen direkt. Visste inte så mycket om det och var väl lite misstänksam egentligen men jag fick höra att det skulle vara väldigt effektivt och kände direkt att det hade bra effekt. Det var väldigt avslappnande och jag tror inte att någon kan fortsätta att känna sig trött eller stressad efter en behandling med energibalansering.

Det bästa med AnnaOnLight var att behandlingen gjordes på distans. Så jag var hemma och så gjorde de det via ett videosamtal och ändå så gjorde det så enormt stor skillnad. Tyckte det var väldigt skumt och förstår verkligen inte hur det gick till men jag klagar inte för huvudsaken är att det fungerade och inte varför eller hur det gjorde det.

Nu, efter behandlingen med energibalansering, så är jag inte alls lika trött. Har betydligt mer energi i kroppen och är gladare, och det till och med efter nätter så jag inte har sovit så bra. Så rekommenderar varmt AnnaOnLight!