K.G Valdemars

Hej, hej och hallå på er mina fina läsare! Idag kommer ett helt nytt inlägg på min blogg och jag hoppas att ni har längtat efter det, jag har i alla fall längtat efter att skriva detta inlägg. Min mamma hade ett litet evenemang med sina väninnor och för att spara tid och pengar anlitade dem någon som jobbar med catering i Älmhult. Det var populärt för dem och eftersom jag var med och hjälpte till med festen var detta också väldigt skönt för mig.

Som sagt hade mamma och hennes väninnor ett litet evenemang, fest eller vad man vill kalla det. De hade inte träffats på ett bra tag och därför ville de träffas och då kände de att de ville gå all in om man säger så. Jag var ju med och fixade festen med massor av dekorationer och annat, och jag var också med och bestämde att vi skulle ta hjälp av ett företag som jobbar med catering i Älmhult så att vi skulle slippa stressen med att laga mat. Hela festen blev hur bra som helst och de hade väldigt roligt, i alla fall vad mamma har berättat innan. När allt var klart så åkte jag till mina vänner och vi umgicks och hade det hur roligt som helst. I alla fall var mamma väldig glad över att vi tog beslutet att ta hjälp av någon som jobbade med catering i Älmhult, för annars hade både hon och jag vart väldigt stressade under kvällen. Det var nog allt jag tänkte skriva om idag, men ni får ha det så bra till nästa inlägg. Ha det fint, hej.